Η Κοινωνική Εργασία υπερασπίζεται το δικαίωμα στην υγεία. Όχι στο νομοσχέδιο της διάλυσης της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης

_1.jpg
"Η Κοινωνική Εργασία υπερασπίζεται το δικαίωμα στην υγεία. Όχι στο νομοσχέδιο της διάλυσης της ψυχικής υγείας και της απεξάρτησης"
 
Οι ομιλήτριες της εκδήλωσης Κατερίνα Μάτσα, Ελευθερία Λεβάκου, Μαρία Μπολοβίνα και ο ομιλητής Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου καθηλωτικές/ός ξεκάθαρες/ος σε μία αίθουσα που επικρατούσε απόλυτη ησυχία. Μεγάλος πλούτος οι παρεμβάσεις και τοποθετήσεις μελών του 18Άνω, ανθρώπων που ετοιμάζονται να μπουν σε θεραπευτικές κοινότητες του ΚΕΘΕΑ και στο 18Άνω αλλά και οι παρεμβάσεις των Κακαρούνα Χρήστου και Βασίλη Παντελή αποφοίτων του 18Άνω, της Αγγελικής Αρκουλάκη από το Δίκτυο Ακούγοντας Φωνές, του Κώστα Παπαδάκη Δημοτικού Συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων και του Αντωνίου Θανάση, Ψυχίατρου μέλους του Συντονισμού για την Δημόσια Υγεία και Απεξάρτηση.
Πολύτιμη και η συμβολή όσων συμμετείχαν ενεργά ή μη στην συζήτηση με την παρουσία τους και το ενδιαφέρον τους. Σας ευχαριστούμε όλες και όλους καθώς και τους ανθρώπους του Αλτάι για την στήριξη και παρουσία τους. Συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις μας ως Δίκτυο, Ανακτώντας το Κοινωνικό στην Κοινωνική Εργασία και στην Κοινωνία/ Reclaim the Social in Social Work and Society...Stay Tuned.

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.