Αντιρατσιστική εκδήλωση-συζήτηση «1996-2024: Η μετανάστευση στο επίκεντρο. Νομιμοποιήσεις και αποτροπές: Χαρτιά-Σύνταξη-Ασφάλιση για όλους/ες».

.jpg
Το Σάββατο 9 Μάρτη, το Δίκτυο Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών παραβρέθηκε στην Αντιρατσιστική εκδήλωση-συζήτηση «1996-2024: Η μετανάστευση στο επίκεντρο. Νομιμοποιήσεις και αποτροπές: Χαρτιά-Σύνταξη-Ασφάλιση για όλους/ες».
Η ιστορική αναδρομή γύρω από τη νομιμοποίηση προσφύγων/ισσών και μεταναστών/στριών, οι βιωμένες εμπειρίες των δρώντων ατόμων και οι παρεμβάσεις που θεσμοθετούνται από την κυβέρνηση με μόνο στόχο την αφαίμαξη του εργαζόμενου δυναμικού ανάδειξαν για ακόμα μία φορά την ανάγκη συσπειρωμένων και οργανωμένων δράσεων αντιρατσιστικών συλλογικοτήτων και φορέων εργαζομένων.
Πάγιο αίτημα όλων: Η ουσιαστική επίλυση των χρόνιων ζητημάτων που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι/ες μετανάστες/στριες και πρόσφυγες/ισσες (ασφάλιση, συνταξιοδότηση, εργασιακή επισφάλεια).
Ως Δίκτυο ενώνουμε τις φωνές μας με μετανάστες/στριες και πρόσφυγες/γισσες, δρούμε μέσα από τα πλαίσια εργασίας μας και τη συλλογικότητά μας και αναδεικνύουμε τα αδιέξοδα της «ατομικής ευθύνης».
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας το ερχόμενο Σάββατο 16 Μάρτη, στο Αντιρατσιστικό Συλλαλητήριο στην πλατεία Κοτζιά και ώρα 14:00 (πορεία προς τη Βουλή).

https://www.facebook.com/events/423946830060055

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.