Ανακοίνωση του Δικτύου Δράσης Κοινωνικών λειτουργών για τη δίκη του Ζακ Κωστόπουλου/ Zackie Oh.

               Στις 21 Οκτωβρίου 2018, στο κέντρο της Αθήνας έλαβε χώρα σε δημόσια θέα η αδιανόητης βιαιότητας αποτρόπαια δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου ή αλλιώς Zackie Oh. O Zak/ Zackie ήταν ενεργό μέλος και ακτιβιστής του ΛΟΑΤΚΙ+ κινήματος, οροθετικός, αντιφασίστας και drag queen.

Περισσότερα: Ανακοίνωση του Δικτύου Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών για την δίκη του Ζακ Κωστόπουλου/ Zackie Oh

242779633 1754518128077784 8021183591784108627 n
 
Συλλογικότητες, οργανώσεις, κοινότητες, πάνελ συζητήσεων, ένας ζωντανός παιδότοπος που χωρά κάθε παιδί αυτού του κόσμου, εκθέσεις φωτογραφίας, μυρωδιές και γεύσεις από πολλές γωνιές της γης, μουσικές από το χθες, πλασμένες με το σήμερα να μας θυμίζουν πως η ιστορία της ανθρώπινης μετακίνησης δεν σταματά ποτέ.
Κι εμείς εκεί, κομμάτι αυτού του πολύχρωμου παζλ, σε μια προσβάσιμη γιορτή που μας χωρούσε όλους! Το Δίκτυο Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών βρέθηκε στην αντιρατσιστική γιορτή, αλληλέγγυο πάντα σε κάθε πρωτοβουλία για την εξάλειψη του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Περισσότερα: Συμμετοχή του Δικτύου Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών στην Αντιρατσιστική γιορτή

🌈Το Σάββατο 13/9/2021 το Δίκτυο Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών συμμετείχε στην πορεία υπερηφάνειας στην Αθήνα με παλιά αλλά και νέα μέλη του, φοιτητές/τριες, καθηγητές/τριες, επαγγελματίες πρώτης γραμμής και εξυπηρετούμενους/νες, ενώνοντας τις φωνές μας με το σύνθημα "αυτό που μας ενώνει", διεκδικώντας μια άλλη Κοινωνική Εργασία που είναι εφικτή, αλλά και υπαρκτή και διεκδικεί ορατότητα, σεβασμό των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και τάσσεται ενάντια σε κάθε ομοφοβική και τρανσφοβική συμπεριφορά.

Περισσότερα: Συμμετοχή του Δικτύου Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών στην πορεία υπερηφάνειας στην Αθήνα

197602737 1677993345730263 6621827352236576981 n

Το Δίκτυο Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών τάσσεται ενάντια στο νέο αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο προβλέπει την κατάργηση βασικών εργατικών δικαιωμάτων και συμμετέχει στην αυριανή γενική 24ωρη απεργία και τις αντίστοιχες πορείες που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα και Πάτρα.

Περισσότερα: Συμμετοχή του Δικτύου Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών στην 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 10 Ιουνίου...

SavePalestine

Το διεθνές τμήμα του Δικτύου Δράσης Κοινωνικών Λειτουργών (SWAN-I) καταδικάζει τις ισραηλινές επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας καθώς και τις συστηματικές προσπάθειες των Ισραηλινών εποίκων για εθνοκάθαρση των περιοχών της Ανατολικής Ιερουσαλήμ, πιο πρόσφατα της γειτονιάς Σεΐχ Τζαρά.

Περισσότερα: Ανακοίνωση του SWAN-International για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Λωρίδα της Γάζας

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.